Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Apare în 259 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Condiționare piele · emolient Umectant Îngrijire orală Condiționare piele

Aloe Barbadensis Leaf Extract is an extract of the leaves of the aloe, Aloe barbadensis, Liliaceae

CAS

85507-69-3 / 94349-62-9

EC / EINECS

287-390-8 / 305-181-2

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Aloe Barbadensis Leaf Extract: întrebări frecvente

Ce este Aloe Barbadensis Leaf Extract?

Aloe Barbadensis Leaf Extract is an extract of the leaves of the aloe, Aloe barbadensis, Liliaceae

În ce produse apare Aloe Barbadensis Leaf Extract?

Apare în 259 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Aloe Barbadensis Leaf Extract în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele · emolient, Umectant, Îngrijire orală, Condiționare piele.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.