Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Argania Spinosa Kernel Oil

Apare în 372 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Condiționare piele · emolient Condiționare piele

Argania Spinosa Kernel Oil is the fixed oil expressed from the kernels, Argania Spinosa (L.), Sapotaceae

CAS

223747-87-3 ; 299184-75-1

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Argania Spinosa Kernel Oil: întrebări frecvente

Ce este Argania Spinosa Kernel Oil?

Argania Spinosa Kernel Oil is the fixed oil expressed from the kernels, Argania Spinosa (L.), Sapotaceae

În ce produse apare Argania Spinosa Kernel Oil?

Apare în 372 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Argania Spinosa Kernel Oil în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele · emolient, Condiționare piele.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.