Ingredient cosmetic
Beta-Sitosterol
Apare în 39 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
CAS
83-46-5
EC / EINECS
201-480-6
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Beta-Sitosterol: întrebări frecvente
Ce este Beta-Sitosterol?
Beta-Sitosterol este un ingredient cosmetic listat în dicționarul CECosmetice. Detaliile despre funcție și restricții provin din CosIng atunci când sunt disponibile.
În ce produse apare Beta-Sitosterol?
Apare în 39 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Beta-Sitosterol în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Stabilizator de emulsie, Parfum, Condiționare piele, Stabilizator la lumină.
7 produse
Urtekram
Se încarcă…
Belgium
Alvadiem
Balsam pentru picioare uscate
Urtekram
Cremă de mâini
75 ml · Sweden
Nidé.co
Tits Party
100 ml · France
Coop
scrub de corp exfoliant
400 g · Italy
Vivi Verde Coop
Cremă de față hrănitoare protectoare
50 ml · Italy
Urtekram
Deodorant bărbați baobab aloe vera
50ml · Switzerland
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate