Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Camellia Sinensis Leaf Extract

Apare în 206 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Antimicrobian Antioxidant Astringent Condiționare piele · emolient Umectant Parfum Îngrijire orală Condiționare piele Protecție piele Tonifiant Absorbant UV

Camellia Sinensis Leaf Extract is an extract of the leaves of the Tea, Camellia sinensis, Theaceae

CAS

84650-60-2

EC / EINECS

283-519-7

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Camellia Sinensis Leaf Extract: întrebări frecvente

Ce este Camellia Sinensis Leaf Extract?

Camellia Sinensis Leaf Extract is an extract of the leaves of the Tea, Camellia sinensis, Theaceae

În ce produse apare Camellia Sinensis Leaf Extract?

Apare în 206 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Camellia Sinensis Leaf Extract în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Antimicrobian, Antioxidant, Astringent, Condiționare piele · emolient, Umectant, Parfum, Îngrijire orală, Condiționare piele, Protecție piele, Tonifiant, Absorbant UV.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.