Ingredient cosmetic
Cetearyl Behenate
Apare în 1 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Docosanoic acid, C16-18 alkyl ester
CAS
246159-35-3
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Cetearyl Behenate: întrebări frecvente
Ce este Cetearyl Behenate?
Docosanoic acid, C16-18 alkyl ester
În ce produse apare Cetearyl Behenate?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Cetearyl Behenate în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele · emolient, Condiționare piele, Protecție piele.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Cetearyl Behenate.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate