Ingredient cosmetic
Cyclodextrin
Apare în 32 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
CAS
7585-39-9 / 12619-70-4
EC / EINECS
231-493-2
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Cyclodextrin: întrebări frecvente
Ce este Cyclodextrin?
Cyclodextrin este un ingredient cosmetic listat în dicționarul CECosmetice. Detaliile despre funcție și restricții provin din CosIng atunci când sunt disponibile.
În ce produse apare Cyclodextrin?
Apare în 32 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Cyclodextrin în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Absorbent, Chelatant.
7 produse
Native
Native Deodorant - Powder and Cotton
United States
Native
Eucalipt și MENTĂ
United States
secret relaxing lavender
Spain
Subrina
Lightener
50g · Portugal
Secret
Secret Stress Response
United States
Secret
Solid invizibil
73 g · France
Clinique
Fresh Pressed Sistem de 7 zile cu vitamina C pură
United States
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate