Ingredient cosmetic
Homosalate
Apare în 97 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Homosalate is the substituted phenolic compound that conforms to the formula:
CAS
118-56-9
EC / EINECS
204-260-8
Restricții / condiții de utilizare
- VI/3
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Homosalate: întrebări frecvente
Ce este Homosalate?
Homosalate is the substituted phenolic compound that conforms to the formula:
În ce produse apare Homosalate?
Apare în 97 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Homosalate în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Parfum, Absorbant UV, Filtru UV.
Are Homosalate restricții de utilizare?
CosIng menționează restricții sau condiții: VI/3
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Homosalate.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate