Ingredient cosmetic
Hydrolyzed Algin
Apare în 5 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Alginic acid, sodium salt, hydrolysed
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Hydrolyzed Algin: întrebări frecvente
Ce este Hydrolyzed Algin?
Alginic acid, sodium salt, hydrolysed
În ce produse apare Hydrolyzed Algin?
Apare în 5 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Hydrolyzed Algin în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare păr.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Hydrolyzed Algin.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate