Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Hydrolyzed Pea Protein

Apare în 1 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Antistatic Condiționare piele · emolient Condiționare păr Condiționare piele

Hydrolyzed Pea Protein is the hydrolysate of pea protein derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis

CAS

222400-29-5

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Hydrolyzed Pea Protein: întrebări frecvente

Ce este Hydrolyzed Pea Protein?

Hydrolyzed Pea Protein is the hydrolysate of pea protein derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis

În ce produse apare Hydrolyzed Pea Protein?

Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Hydrolyzed Pea Protein în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Antistatic, Condiționare piele · emolient, Condiționare păr, Condiționare piele.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.