Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Hydrolyzed Wheat Gluten

Apare în 3 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Hidratant Condiționare piele Protecție piele

Hydrolyzed Wheat Gluten is the hydrolysate of Triticum Vulgare (Wheat) Gluten derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis

CAS

100684-25-1

EC / EINECS

309-696-3

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Hydrolyzed Wheat Gluten: întrebări frecvente

Ce este Hydrolyzed Wheat Gluten?

Hydrolyzed Wheat Gluten is the hydrolysate of Triticum Vulgare (Wheat) Gluten derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis

În ce produse apare Hydrolyzed Wheat Gluten?

Apare în 3 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Hydrolyzed Wheat Gluten în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Hidratant, Condiționare piele, Protecție piele.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.