Ingredient cosmetic
Lactic Acid Linalool
Apare în 1 produse din catalog
Întrebări frecvente
Lactic Acid Linalool: întrebări frecvente
Ce este Lactic Acid Linalool?
Lactic Acid Linalool este un ingredient cosmetic listat în dicționarul CECosmetice. Detaliile despre funcție și restricții provin din CosIng atunci când sunt disponibile.
În ce produse apare Lactic Acid Linalool?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Lactic Acid Linalool.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate