Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Lanolin Alcohol

Apare în 60 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Antistatic Liant Condiționare piele · emolient Surfactant · emulsifiant Condiționare păr Controlul vâscozității

Alcohols, lanolin. A complex combination of organic alcohols obtained by the hydrolysis of lanolin

CAS

8027-33-6

EC / EINECS

232-430-1

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Lanolin Alcohol: întrebări frecvente

Ce este Lanolin Alcohol?

Alcohols, lanolin. A complex combination of organic alcohols obtained by the hydrolysis of lanolin

În ce produse apare Lanolin Alcohol?

Apare în 60 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Lanolin Alcohol în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Antistatic, Liant, Condiționare piele · emolient, Surfactant · emulsifiant, Condiționare păr, Controlul vâscozității.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.