Ingredient cosmetic
ConservantPhenoxyethanol
Apare în 2.458 produse din catalog
Pe scurt
Conservant larg utilizat, considerat sigur în concentrațiile permise. Poate irita pielea foarte sensibilă.
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Phenoxyethanol is the aromatic ether alcohol that conforms to the formula:
CAS
122-99-6
EC / EINECS
204-589-7
Restricții / condiții de utilizare
- V/29
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Phenoxyethanol: întrebări frecvente
Ce este Phenoxyethanol?
Conservant larg utilizat, considerat sigur în concentrațiile permise. Poate irita pielea foarte sensibilă.
În ce produse apare Phenoxyethanol?
Apare în 2.458 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Phenoxyethanol în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Antimicrobian, Conservant.
Are Phenoxyethanol restricții de utilizare?
CosIng menționează restricții sau condiții: V/29
6 produse
Eucerin
Eucerin, Loțiune pentru netezirea pielii aspre, fără parfum
Saudi Arabia
Nature Clean • 🇨🇦FT Ross(🇨🇳)
Foi de detergent de rufe, fără parfum
32 Loads · Canada
Neutrogena
Hidratare profundă - loțiune de corp hipoalergenică
400 ml · Italy
Vaseline
Kiss of Petals
100ml · Sri Lanka
Nature Clean • 🇨🇦Frank T Ross
Benzină de spălat vase spumantă, benzi de reumplere, fără parfum
8 Strips · Canada
Klorane Bébé
Apa de bebeluș
50 ml · France
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate