Ingredient cosmetic
Phenoxyethyl Caprylate
Apare în 10 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
CosIng nu declară o funcție tehnică pentru acest ingredient.
Phenoxyethyl Caprylate is the organic compound.
CAS
23511-73-1
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Phenoxyethyl Caprylate: întrebări frecvente
Ce este Phenoxyethyl Caprylate?
Phenoxyethyl Caprylate is the organic compound.
În ce produse apare Phenoxyethyl Caprylate?
Apare în 10 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Phenoxyethyl Caprylate.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate