Ingredient cosmetic
Potassium Palm Kernelate
Apare în 3 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Fatty acids, palm kernel oil, potassium salts
CAS
70969-43-6
EC / EINECS
275-067-4
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Potassium Palm Kernelate: întrebări frecvente
Ce este Potassium Palm Kernelate?
Fatty acids, palm kernel oil, potassium salts
În ce produse apare Potassium Palm Kernelate?
Apare în 3 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Potassium Palm Kernelate în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Curățare, Controlul vâscozității.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Potassium Palm Kernelate.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate