Ingredient cosmetic
Ppg-5 Pentaerythrityl Ether
Apare în 2 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
1,3-Propanediol, 2,2-dihydroxymethyl-, propoxylated (5 mol PO average molar ratio)
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Ppg-5 Pentaerythrityl Ether: întrebări frecvente
Ce este Ppg-5 Pentaerythrityl Ether?
1,3-Propanediol, 2,2-dihydroxymethyl-, propoxylated (5 mol PO average molar ratio)
În ce produse apare Ppg-5 Pentaerythrityl Ether?
Apare în 2 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Ppg-5 Pentaerythrityl Ether în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele · emolient, Condiționare piele.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Ppg-5 Pentaerythrityl Ether.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate