Ingredient cosmetic
Prunus ? Kernel Oil
Apare în 1 produse din catalog
Întrebări frecvente
Prunus ? Kernel Oil: întrebări frecvente
Ce este Prunus ? Kernel Oil?
Prunus ? Kernel Oil este un ingredient cosmetic listat în dicționarul CECosmetice. Detaliile despre funcție și restricții provin din CosIng atunci când sunt disponibile.
În ce produse apare Prunus ? Kernel Oil?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Prunus ? Kernel Oil.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate