Ingredient cosmetic
St. John's Wort Extract Maltodextrin
Apare în 1 produse din catalog
Întrebări frecvente
St. John's Wort Extract Maltodextrin: întrebări frecvente
Ce este St. John's Wort Extract Maltodextrin?
St. John's Wort Extract Maltodextrin este un ingredient cosmetic listat în dicționarul CECosmetice. Detaliile despre funcție și restricții provin din CosIng atunci când sunt disponibile.
În ce produse apare St. John's Wort Extract Maltodextrin?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină St. John's Wort Extract Maltodextrin.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate