Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Sunfloweroyl Methylglucamide

Apare în 2 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Curățare Condiționare păr Condiționare piele Solvent Surfactant · curățare

Sunfloweroyl Methylglucamide is the product obtained by the reaction of Methylglucamine with sunflower acid chloride.

CAS

1591782-99-8

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Sunfloweroyl Methylglucamide: întrebări frecvente

Ce este Sunfloweroyl Methylglucamide?

Sunfloweroyl Methylglucamide is the product obtained by the reaction of Methylglucamine with sunflower acid chloride.

În ce produse apare Sunfloweroyl Methylglucamide?

Apare în 2 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Sunfloweroyl Methylglucamide în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Curățare, Condiționare păr, Condiționare piele, Solvent, Surfactant · curățare.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.