Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Synthetic Wax

Apare în 73 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Abraziv Liant Stabilizator de emulsie Parfum Controlul vâscozității

Synthetic Wax is a hydrocarbon wax derived generally through Fischer-Tropsch or ethylene polymerization processes.

CAS

8002-74-2; 68527-08-2

EC / EINECS

232-315-6

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Synthetic Wax: întrebări frecvente

Ce este Synthetic Wax?

Synthetic Wax is a hydrocarbon wax derived generally through Fischer-Tropsch or ethylene polymerization processes.

În ce produse apare Synthetic Wax?

Apare în 73 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Synthetic Wax în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Abraziv, Liant, Stabilizator de emulsie, Parfum, Controlul vâscozității.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.