Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

TEA-Palmitate

Apare în 3 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Curățare Surfactant · emulsifiant Surfactant · curățare

tris(2-Hydroxyethyl)ammonium palmitate

CAS

49719-60-0

EC / EINECS

256-444-2

Restricții / condiții de utilizare

  • III/62

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

TEA-Palmitate: întrebări frecvente

Ce este TEA-Palmitate?

tris(2-Hydroxyethyl)ammonium palmitate

În ce produse apare TEA-Palmitate?

Apare în 3 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are TEA-Palmitate în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Curățare, Surfactant · emulsifiant, Surfactant · curățare.

Are TEA-Palmitate restricții de utilizare?

CosIng menționează restricții sau condiții: III/62

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.