Ingredient cosmetic
Tocopheryl Glucoside
Apare în 5 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Tocopheryl Glucoside
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Tocopheryl Glucoside: întrebări frecvente
Ce este Tocopheryl Glucoside?
Tocopheryl Glucoside
În ce produse apare Tocopheryl Glucoside?
Apare în 5 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Tocopheryl Glucoside în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele · emolient, Condiționare piele.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Tocopheryl Glucoside.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate