Ingredient cosmetic
Trisodium Nta
Apare în 2 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Trisodium NTA is the trisodium salt of nitrilotriacetic acid. It conforms to the formula:
CAS
5064-31-3
EC / EINECS
225-768-6
Restricții / condiții de utilizare
- II/1490
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Trisodium Nta: întrebări frecvente
Ce este Trisodium Nta?
Trisodium NTA is the trisodium salt of nitrilotriacetic acid. It conforms to the formula:
În ce produse apare Trisodium Nta?
Apare în 2 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Trisodium Nta în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Chelatant.
Are Trisodium Nta restricții de utilizare?
CosIng menționează restricții sau condiții: II/1490
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Trisodium Nta.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate