Ingredient cosmetic
Adipic Acid / Diglycol Crosspolymer
Apare în 2 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Adipic Acid/Diglycol Crosspolymer is a copolymer of diethylene glycol and adipic acid crosslinked with glycerin
CAS
26760-54-3
EC / EINECS
500-050-8
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Adipic Acid / Diglycol Crosspolymer: întrebări frecvente
Ce este Adipic Acid / Diglycol Crosspolymer?
Adipic Acid/Diglycol Crosspolymer is a copolymer of diethylene glycol and adipic acid crosslinked with glycerin
În ce produse apare Adipic Acid / Diglycol Crosspolymer?
Apare în 2 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Adipic Acid / Diglycol Crosspolymer în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Formator de film.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate