Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides

Apare în 1 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Condiționare piele · emolient Formator de film Umectant Condiționare piele

Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides is the polysaccharide fraction isolated from the leaf of the aloe, Aloe barbadensis, Liliaceae

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides: întrebări frecvente

Ce este Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides?

Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides is the polysaccharide fraction isolated from the leaf of the aloe, Aloe barbadensis, Liliaceae

În ce produse apare Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides?

Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele · emolient, Formator de film, Umectant, Condiționare piele.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.