Ingredient cosmetic
Alternanthera Sessilis Extract
Apare în 1 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Alternanthera Sessilis Extract is the extract of the whole plant, Alternanthera sessilis, Chenopodiaceae.
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Alternanthera Sessilis Extract: întrebări frecvente
Ce este Alternanthera Sessilis Extract?
Alternanthera Sessilis Extract is the extract of the whole plant, Alternanthera sessilis, Chenopodiaceae.
În ce produse apare Alternanthera Sessilis Extract?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Alternanthera Sessilis Extract în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Antimicrobian, Anti-sebum.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate