Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Ammonium Coco-Sulfate

Apare în 1 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Curățare Surfactant · emulsifiant Spumant Surfactant · curățare

Sulfuric acid, coco alkyl mono-ester, ammonium salt

CAS

90989-98-3

EC / EINECS

292-758-6

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Ammonium Coco-Sulfate: întrebări frecvente

Ce este Ammonium Coco-Sulfate?

Sulfuric acid, coco alkyl mono-ester, ammonium salt

În ce produse apare Ammonium Coco-Sulfate?

Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Ammonium Coco-Sulfate în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Curățare, Surfactant · emulsifiant, Spumant, Surfactant · curățare.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.