Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

C8-12 Acid Triglyceride

Apare în 1 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Condiționare piele Solvent Controlul vâscozității

C8-12 Acid Triglyceride is the triester of glycerin and a mixture of saturated acids containing 8 to 12 carbons in the alkyl chain

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

C8-12 Acid Triglyceride: întrebări frecvente

Ce este C8-12 Acid Triglyceride?

C8-12 Acid Triglyceride is the triester of glycerin and a mixture of saturated acids containing 8 to 12 carbons in the alkyl chain

În ce produse apare C8-12 Acid Triglyceride?

Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are C8-12 Acid Triglyceride în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele, Solvent, Controlul vâscozității.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.