Ingredient cosmetic
Citrus Grandis Extract
Apare în 1 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Citrus Grandis Fruit Extract is the extract of the fruit of Citrus grandis, Rutaceae.
Restricții / condiții de utilizare
- II/358
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Citrus Grandis Extract: întrebări frecvente
Ce este Citrus Grandis Extract?
Citrus Grandis Fruit Extract is the extract of the fruit of Citrus grandis, Rutaceae.
În ce produse apare Citrus Grandis Extract?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Citrus Grandis Extract în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Antimicrobian, Condiționare piele.
Are Citrus Grandis Extract restricții de utilizare?
CosIng menționează restricții sau condiții: II/358
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate