Ingredient cosmetic
Curcuma Zedoaria Root Extract
Apare în 1 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Curcuma Zedoaria Root Extract is the extract of the roots of the Zedoary, Curcuma zedoaria, Zingiberaceae
CAS
84961-49-9
EC / EINECS
284-637-1
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Curcuma Zedoaria Root Extract: întrebări frecvente
Ce este Curcuma Zedoaria Root Extract?
Curcuma Zedoaria Root Extract is the extract of the roots of the Zedoary, Curcuma zedoaria, Zingiberaceae
În ce produse apare Curcuma Zedoaria Root Extract?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Curcuma Zedoaria Root Extract în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate