Ingredient cosmetic
Echinacea Angustifolia Extract
Apare în 7 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Echinacea Angustifolia Extract is an extract of the roots of the Coneflower, Echinacea angustifolia, Compositae
CAS
84696-11-7
EC / EINECS
283-631-6
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Echinacea Angustifolia Extract: întrebări frecvente
Ce este Echinacea Angustifolia Extract?
Echinacea Angustifolia Extract is an extract of the roots of the Coneflower, Echinacea angustifolia, Compositae
În ce produse apare Echinacea Angustifolia Extract?
Apare în 7 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Echinacea Angustifolia Extract în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Hidratant, Condiționare piele, Calmant, Tonifiant.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate