Ingredient cosmetic
Euphrasia Officinalis Extract
Apare în 3 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Euphrasia Officinalis Extract is an extract of the aerial parts of the Eye Bright, Euphrasia officinalis L., Scrophulariaceae
CAS
84625-36-5
EC / EINECS
283-410-4
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Euphrasia Officinalis Extract: întrebări frecvente
Ce este Euphrasia Officinalis Extract?
Euphrasia Officinalis Extract is an extract of the aerial parts of the Eye Bright, Euphrasia officinalis L., Scrophulariaceae
În ce produse apare Euphrasia Officinalis Extract?
Apare în 3 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Euphrasia Officinalis Extract în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Antimicrobian, Astringent, Condiționare piele, Calmant, Tonifiant.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate