Ingredient cosmetic
Glyceryl Caprylate
Apare în 246 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Glyceryl Caprylate is the monoester of glycerin and caprylic acid. It conforms to the formula:
CAS
26402-26-6
EC / EINECS
247-668-1
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Glyceryl Caprylate: întrebări frecvente
Ce este Glyceryl Caprylate?
Glyceryl Caprylate is the monoester of glycerin and caprylic acid. It conforms to the formula:
În ce produse apare Glyceryl Caprylate?
Apare în 246 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Glyceryl Caprylate în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Deodorant, Condiționare piele · emolient, Surfactant · emulsifiant.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Glyceryl Caprylate.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate