Ingredient cosmetic
Hydrolyzed Linseed Extract
Apare în 1 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Linseed extract hydrolyzed
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Hydrolyzed Linseed Extract: întrebări frecvente
Ce este Hydrolyzed Linseed Extract?
Linseed extract hydrolyzed
În ce produse apare Hydrolyzed Linseed Extract?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Hydrolyzed Linseed Extract în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Hydrolyzed Linseed Extract.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate