Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Isoceteth-10

Apare în 2 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Surfactant · emulsifiant Surfactant · curățare

Alcohols, C16-branched, ethoxylated (10 mol EO average molar ratio)

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Isoceteth-10: întrebări frecvente

Ce este Isoceteth-10?

Alcohols, C16-branched, ethoxylated (10 mol EO average molar ratio)

În ce produse apare Isoceteth-10?

Apare în 2 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Isoceteth-10 în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Surfactant · emulsifiant, Surfactant · curățare.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.