Ingredient cosmetic
Isostearic Acid
Apare în 17 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
CAS
30399-84-9 / 2724-58-5
EC / EINECS
250-178-0
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Isostearic Acid: întrebări frecvente
Ce este Isostearic Acid?
Isostearic Acid este un ingredient cosmetic listat în dicționarul CECosmetice. Detaliile despre funcție și restricții provin din CosIng atunci când sunt disponibile.
În ce produse apare Isostearic Acid?
Apare în 17 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Isostearic Acid în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Liant, Curățare, Surfactant · emulsifiant, Surfactant · curățare.
10 produse
Ruby Rose
Tuș de ochi kajal
0.3g · Argentina
Footlogix
Cremă DD
4.23 oz / 9.9 g / 125 ml · United Arab Emirates
La Shield Glenmark
Gel de protecție solară matifiant La Shield Fisico
50g · India
Mac
Skinfinisher Bronzer mat Sunstruck STJR-06
8 g · Belgium
Shiseido
Ulei de curățare perfect
United States
Bobbi Brown
Stick cu umbră de ochi cremă de lungă durată
Poland
corector
Spain
bareMinerals
Cremă gel hidratantă colorată Complexion Rescue cu spectru larg SPF 30
United States
Shiseido
Bénéfiance NutriPerfect - Loțiune emolientă pro-reconstituantă
150ml · France
New York Color
BB Cremă 01 Light
1 fl oz · Canada
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate