Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Lapsana Communis Flower/Leaf/Stem Extract

Apare în 9 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Condiționare piele

Lapsana Communis Flower/Leaf/Stem Extract is an extract of the flowers, leaves and stems of Lapsana communis L., Asteraceae

CAS

90046-18-7

EC / EINECS

289-986-3

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.