Ingredient cosmetic
Lauryl Pca
Apare în 10 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
CAS
22794-26-9
EC / EINECS
245-224-1
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Lauryl Pca: întrebări frecvente
Ce este Lauryl Pca?
Lauryl Pca este un ingredient cosmetic listat în dicționarul CECosmetice. Detaliile despre funcție și restricții provin din CosIng atunci când sunt disponibile.
În ce produse apare Lauryl Pca?
Apare în 10 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Lauryl Pca în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Umectant, Condiționare piele.
6 produse
Carrefour
Stick de buze reparator
2*4g · France
Cd
Șampon solid
75g · Germany
Haslinger Seifen & Kosmetik GmbH
Șampon & baie cu extract de gălbenele
100 g · Germany
Les Cosmétiques Design Paris
Stick de buze gourmand parfum căpșună sălbatică
4 g · France
Les Cosmétiques Design Paris
Stick de buze reparator
4 g · France
Carrefour
Stick de buze sidefat
4g · France
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate