Ingredient cosmetic
Mallow Flower/Leaf/Stem Extract
Apare în 1 produse din catalog
Întrebări frecvente
Mallow Flower/Leaf/Stem Extract: întrebări frecvente
Ce este Mallow Flower/Leaf/Stem Extract?
Mallow Flower/Leaf/Stem Extract este un ingredient cosmetic listat în dicționarul CECosmetice. Detaliile despre funcție și restricții provin din CosIng atunci când sunt disponibile.
În ce produse apare Mallow Flower/Leaf/Stem Extract?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Mallow Flower/Leaf/Stem Extract.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate