Ingredient cosmetic
Mitracarpus Scaber Extract
Apare în 2 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Mitracarpus Scaber Extract is an extract of Mitracarpus scaber, Rubiaceae
CAS
223747-80-6
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Mitracarpus Scaber Extract: întrebări frecvente
Ce este Mitracarpus Scaber Extract?
Mitracarpus Scaber Extract is an extract of Mitracarpus scaber, Rubiaceae
În ce produse apare Mitracarpus Scaber Extract?
Apare în 2 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Mitracarpus Scaber Extract în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Mitracarpus Scaber Extract.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate