Ingredient cosmetic
Ocimum Basilicum Leaf Extract
Apare în 9 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Ocimum Basilicum Leaf Extract is an extract of the leaves of the Basil, Ocimum basilicum L., Labiatae
CAS
84775-71-3
EC / EINECS
283-900-8
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Ocimum Basilicum Leaf Extract: întrebări frecvente
Ce este Ocimum Basilicum Leaf Extract?
Ocimum Basilicum Leaf Extract is an extract of the leaves of the Basil, Ocimum basilicum L., Labiatae
În ce produse apare Ocimum Basilicum Leaf Extract?
Apare în 9 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Ocimum Basilicum Leaf Extract în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate