Ingredient cosmetic
Oleanolic Acid
Apare în 9 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
CAS
508-02-1
EC / EINECS
208-081-6
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Oleanolic Acid: întrebări frecvente
Ce este Oleanolic Acid?
Oleanolic Acid este un ingredient cosmetic listat în dicționarul CECosmetice. Detaliile despre funcție și restricții provin din CosIng atunci când sunt disponibile.
În ce produse apare Oleanolic Acid?
Apare în 9 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Oleanolic Acid în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele.
6 produse
Revuele
Cremă facială zilnică, cu protecție solară
Spain
long and strong way to grow balsam leave-in
6 oz · United States
Skinfood
Spumă de curățare cu albuș de ou pentru pori
United States
L'oreal Norge As
L'Oreal Infallible Grip Primer
Norway
Hanskin
Ulei de Curățare a Porilor - BHA
United States
Kiko
longeyes+ Mascara activă
7.5ml · France
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate