Ingredient cosmetic
Orbignya Speciosa Kernel Oil
Apare în 1 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Orbignya Speciosa Kernel Oil is the fixed oil obtained from the kernels of Orbignya speciosa, Palmaceae
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Orbignya Speciosa Kernel Oil: întrebări frecvente
Ce este Orbignya Speciosa Kernel Oil?
Orbignya Speciosa Kernel Oil is the fixed oil obtained from the kernels of Orbignya speciosa, Palmaceae
În ce produse apare Orbignya Speciosa Kernel Oil?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Orbignya Speciosa Kernel Oil în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele · emolient.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate