Ingredient cosmetic
Palmitoyl Tripeptide-38
Apare în 2 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Palmitoyl Tripeptide-38 is the reaction product of palmitic acid and Tripeptide-38
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Palmitoyl Tripeptide-38: întrebări frecvente
Ce este Palmitoyl Tripeptide-38?
Palmitoyl Tripeptide-38 is the reaction product of palmitic acid and Tripeptide-38
În ce produse apare Palmitoyl Tripeptide-38?
Apare în 2 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Palmitoyl Tripeptide-38 în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate