Ingredient cosmetic
Panicum Miliaceum Seed Extract
Apare în 3 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Panicum Miliaceum Seed Extract is an extract of the seeds of the Millet, Panicum miliaceum L., Gramineae
CAS
90082-36-3
EC / EINECS
290-125-9
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Panicum Miliaceum Seed Extract: întrebări frecvente
Ce este Panicum Miliaceum Seed Extract?
Panicum Miliaceum Seed Extract is an extract of the seeds of the Millet, Panicum miliaceum L., Gramineae
În ce produse apare Panicum Miliaceum Seed Extract?
Apare în 3 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Panicum Miliaceum Seed Extract în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele, Netezire.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate