Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

PEG-4 Distearyl Ether

Apare în 7 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Condiționare păr Opacifiant Plastifiant Condiționare piele

Poly(oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.-octadecyl-omega-octadecyloxy- (4 mol EO average molar ratio)

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

PEG-4 Distearyl Ether: întrebări frecvente

Ce este PEG-4 Distearyl Ether?

Poly(oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.-octadecyl-omega-octadecyloxy- (4 mol EO average molar ratio)

În ce produse apare PEG-4 Distearyl Ether?

Apare în 7 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are PEG-4 Distearyl Ether în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare păr, Opacifiant, Plastifiant, Condiționare piele.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.