Ingredient cosmetic
Pentadecalactone
Apare în 4 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Pentadecalactone is the lactone of 15-hydroxypentadecanoic acid that conforms to the formula
CAS
106-02-5
EC / EINECS
203-354-6
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Pentadecalactone: întrebări frecvente
Ce este Pentadecalactone?
Pentadecalactone is the lactone of 15-hydroxypentadecanoic acid that conforms to the formula
În ce produse apare Pentadecalactone?
Apare în 4 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Pentadecalactone în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Parfum, Parfumare.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate