Ingredient cosmetic
Pisum Sativum Extract
Apare în 3 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Pisum Sativum Extract is an extract of the whole plant of the Pea, Pisum sativum L., Leguminosae
CAS
90082-41-0
EC / EINECS
290-130-6
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Pisum Sativum Extract: întrebări frecvente
Ce este Pisum Sativum Extract?
Pisum Sativum Extract is an extract of the whole plant of the Pea, Pisum sativum L., Leguminosae
În ce produse apare Pisum Sativum Extract?
Apare în 3 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Pisum Sativum Extract în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele, Protecție piele.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate