Ingredient cosmetic
Potassium Jojobate
Apare în 3 produse din catalog
Întrebări frecvente
Potassium Jojobate: întrebări frecvente
Ce este Potassium Jojobate?
Potassium Jojobate este un ingredient cosmetic listat în dicționarul CECosmetice. Detaliile despre funcție și restricții provin din CosIng atunci când sunt disponibile.
În ce produse apare Potassium Jojobate?
Apare în 3 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
3 produse
Edgewell
Loțiune de protecție solară fără ulei Sheer Touch SPF 15
240 mL · Canada
Dr. Bronner's
Săpun universal Cherry Blossom All-One Magic Soap
240ml · United Kingdom
Dr. Bronner's
Săpun natural 18-în-1 Dr. Bronner's Eucalipt
945 ml · Germany
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate