Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Potassium Laurus Nobilate

Apare în 1 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Curățare Surfactant · curățare

Potassium Laurus Nobilate is the potassium salt of the fatty acids derived from Laurus Nobilis Fruit Oil, Lauraceae.

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Potassium Laurus Nobilate: întrebări frecvente

Ce este Potassium Laurus Nobilate?

Potassium Laurus Nobilate is the potassium salt of the fatty acids derived from Laurus Nobilis Fruit Oil, Lauraceae.

În ce produse apare Potassium Laurus Nobilate?

Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Potassium Laurus Nobilate în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Curățare, Surfactant · curățare.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.